som att pinka i lovart!

Jag vet att det är svårt att vända tunga perioder av erfarenhet. Man har liksom inte samma förmåga att bortse från små missöden, små ”gupp i gatan”.

Idag har jag påbörjat resan tillbaka…och det går svårt och trögt. Jag steg upp och klädde på mig! Jag har hängt upp en maskin ren tvätt på tork. Det gick bra. Jag gjorde en liten meny på vad jag ska äta i veckan. Det gick bra. Sedan gjorde jag en handlelista över vad jag måste inhandla för att kunna hålla min meny. Det gick bra. Att genomföra dessa enorma insatser tog fyra timmar, men jag gjorde det.

Sedan åkte jag till Tomelilla för att inhandla allt som stod på listan. Det gick inte lika bra.

Det började liksom illa direkt. Jag hade inget mynt att stoppa i shoppingvagnen och tänkte först vända och köra hem igen. Men rätade på ryggen och gick in i affären, tog en liten shoppingkorg, fullt medveten om att detta alls icke skulle komma att rymma allt som stod på listan…men ändå.

Efter att ha plockat ner ca tio varor i korgen, blev jag kissnödig och när jag frågat ett butiksbiträde om de hade en kundtoalett och fått ett snäsigt nej till svar, blev jag förbannad, gick till kassan och betalade de tio varorna och åkte hem!

Nu tittar jag på min ”åtgärdslista” från igår och inser att jag bara avverkat en liten del av första punkten. Och det är redan eftermiddag. Snart kväll.

Men jag ska minsann diska också. Jag ska diska. Nu. Snart. Strax.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.